Общи Условия

 ОБЩИ УСЛОВИЯ

Моля, прочетете много внимателно общите условия за пазаруване в нашия онлайн магазин за хранителни добавки, преди да започнете да пазаувате онлайн! Ако не желаете да приемете нашите условия за пазаруване и доставка то тогава не използвайте нашия онлайн магазин. При несъгласие с нашите условия при пазаруването на хранителни добавки то Вашата поръчка няма да бъде осъществена.

Общи условия:
Всички продукти в нашия онлайн магазин са изцяло хранителни добавки (хранителни вещества) и не са лекарствени средства, никога не ги използвайте с лечебна функция. Нашия онлайн магазин за хранителни добавки не носи отговорност ако Вие използвате нашите хранителни добавки като лекарствени средства.

Нашия онлайн магазин за хранителни добавки не дава 100% гаранция за правилното изписване на текста тъй като е възможно да са допуснати грешки при превода на съдържанието на някои хранителни добавки, за допълнителна информация, моля погледнете информацията изписана на съответната опаковка.

Нашия онлайн магазин за хранителни добавки не изисква задължителна регистрация и и изписване на Вашите лични данни при пазаруване, това можете да го направите след като кликнете "Плащане без регистрация ", но нашият екип ви съветва да правите вашите покупки след като се регистрирате, тъй като само тогава Вие можете да проверявате статуса на поръчката Ви и да преглеждате вашите предишни покупки на хранителни добавки, както и да получавате информация за отстъпки и промоции, оставяме на Вас да прецените. Въпреки това и в двата случая дали сте регистриран потребител или пазарувате като гост в найия онлайн магазин за хранителни добавки Вашата поръчка е напълно валидна и ще бъде осъществена.

Нашият екип от отдел продажби си запазва правото да променя цените навсички хранителни добавки, без да Ви уведомява предварително за това.

Системните администратори на нашия онлайн магазин за хранителни добавки имат правото да правят цялостна редакция по този уеб сайт, включително и премахване на неприлични коментари относно хранителните добавки и каквото и да е друго свързано с този уеб сайт.

Всички клиенти направили поръчка от нашия онлайн магазин за хранителни добавки са длъжни да заплатят на куриерската фирма поръчаните хранителни добавки при доставка, освен в случаите описани в .УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКАТА.

Всички клиенти, пазарували от нашия онлайн магазин за хранителни добавки имат правото да върнат нашия продукт от поръчката си в срок от една седмица, ако поръчаните хранителни добавки не са разпечатвани и са в оригиналната си опаковка, като остава само да се заплатят транспортните разходи.

При покупка в нашия онлайн магазин за хранителни добавки, Вие трябва да сте наясно, че се отказвате да бъдете потребител по смисъла на ЗПП и сродните закони.

Използването и копирането на всички текстове и графики от нашия уеб сайт за хранителни добавки става само след писмено разрешение от наша страна.

С уважение: "silasilasila.com"

silasilasila.com © 2015 | ВЕРОН ЕООД | Design & SEO by YOURSEOMONSTER.COM