Декларация за поверителност

Никога, без Ваше съгласие няма да използваме неправомерно вашата лична информация.

Никога, без Ваше съгласие няма да предадем вашите данни за контакт или личната ви информация на трети страни, освен ако това не се изисква от закона.

Никога няма да ви изпращаме нежелани съобщения по електронната поща, за които не сте се абонирали, с изключение на важни съобщения за вашата покупка, или информация за промени във Вашия профил обновяване на сайта.
 
Събиране и обработка на лични данни

Личните данни са информация, която служи за вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес. silasilasila.com не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато поръчвате продукти или се абонирате за информационни бюлетини.

 

Използване и съхраняване на личните данни

silasilasila.com може да използва личните ви данни за: целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация, за обща комуникация с вас или при осъществяване на продажба от разстояние на продукт предлаган от silasilasila . Служителите на silasilasila са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

За да Ви предоставим едно по-комплексно обслужване и задоволим Вашите нужди уеб сайтът ни ползва "бисквитки"-"coockies"